Wat moet ik weten over darten?

wat moet ik weten over darten

Wat moet ik weten over darten?

Dus, wat moet ik weten over darten? Ten eerste, als je niet zeker weet wat dartbord is, is het het bord dat spelers gebruiken om een spelletje darts te spelen. Het dartbord wordt in twee delen verdeeld door een houten 'tafel' waarop de pijlen worden geworpen. Het doel van het spel is dat de darts in de dartpocket of 'dome' landen. Wanneer een dartsspeler de wet overtreedt en het dartbord raakt, krijgt hij een straf.

In het algemeen wordt elke keer dat een speler een pijl tegen een andere speler gooit, het spel een 'dartslag' genoemd. Een spel kan wel drie minuten duren, maar in veel toernooien kunnen de wedstrijden worden verlengd tot vier uur flight darts. Een dartspel wordt normaal gesproken gespeeld tussen teams van twee, hoewel in sommige toernooien drie teamspelen vereist zijn. In de lagere competitiewedstrijden is de score gelijk of is de wedstrijd gelijkspel.

Het hoofdartikel over wat ik moet weten over darten, gaat over het dartbord. Het dartbord is verdeeld in twee secties, de twee horizontale planken die over de vloer van de poolhal lopen en de verticale planken die boven de tafels zijn bevestigd. De schacht of het houten handvat van de dartpijlen die van het bord zijn geschoten, zijn aan deze twee borden bevestigd. Het belangrijkste doel van de spelers is om hun darts naar de pocket aan de andere kant van de schacht te schieten.

Klik hier om meer te lezen: Dartshopleiden.nl

Related Posts