World Map Wood, een modern slaapkameraccessoire

wereldkaart hout

World Map Wood, een modern slaapkameraccessoire

De World Map Wood zorgt voor een eigentijdse uitstraling voor elke slaapkamer of kantoorinrichting. De Wereldkaart Hout is er in veel verschillende soorten kleuren met donkere of lichte vlekken. Met de eenvoudige reiniging zorgt het voor een gemakkelijk te gebruiken stuk hout. Voor een slaapkamer zorgen de aardetinten van bruin en goud voor een ontspannen sfeer, perfect voor als je je klaarmaakt om te gaan slapen.

Voor het kantoor van de Wereldkaart voegt Wood iets extra's toe om een uniek kantoorontwerp te creƫren. De zee is van nature verduisterd, waardoor de kaart een industriƫle en chique uitstraling krijgt wereldkaart hout wereldkaart hout. De wereld zelf bestaat uit hout waardoor het een meer landelijke uitstraling heeft. Of het nu je slaapkamer of kantoor is, de Wereldkaart past bij beide stijlen.

Alleen omdat de slaapkamer of het kantoor de ontspannende plek in je huis is, wil dat nog niet zeggen dat je de praktische kant moet vergeten. Er zijn vijfdelige sets om uit te kiezen voor de slaapkamer. De set bureau, spiegel, stoel en boekenkast. Deze stukken passen bij de accentstukken die bij de set worden geleverd. De vijfdelige set wordt ook geleverd met een ingebouwde prullenbak. Uw houten slaapkamer of kantoor kan nu zowel ontspannend als functioneel zijn.

Link naar de website: https://muur-art.nl/